Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiöapulainen (kesätyö), Juhlaravintola Maisa

Juhlaravintola & Country Bistro Maisa on Näsijärven Koljonselän rannalla sijaitseva koko perheen iloinen ja raikas kesä- ja tilausravintola. Keittiömme tarjoaa sesongin parhaista raaka-aineista raikkaita kesän makuja; kalaa, salaatteja, lihaa.  Paahdettuna, grillattuna, kesäisesti maustettuna. Uudenlaisia makuelämyksiä kesän auringosta ja järven aalloista. Viikonlopun kohokohtana Sunnuntain Saaristobrunssimme.

 

Haemme nyt Juhlaravintola & Country Bistro Maisalle KEITTIÖAPULAISTA kesätöihin Maisansaloon Terälahteen. Maisassa pääset osaksi vilkkaan satamaravintolan saaristolaistunnelmaa.

Työt alkavat toukokuun lopussa ja töitä on tarjolla heinäkuun loppuun asti 90h / 3 viikkoa. Toukokuussa ja elokuussa töitä on mahdollisuus tehdä myös viikonloppuisin. Työtehtäviin kuuluu keittiön avustavat tehtävät, astioiden tiskaaminen sekä annosten kokoamista ja esivalmistelua. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös saliapulaisen tehtäviä, kuten tarjoilua sekä buffetin hoitoa.

 

Edellytykset hakijalle:

  • oma-aloitteinen
  • halu oppia ja kehittyä
  • hyvä asenne työhön
  • kulkuväline, sillä Maisaan ei ole julkisia kulkuyhteyksiä

Tarjoamme:

  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  • asiakasyrityksemme tiimin tuen
  • Go Onin kattavat henkilöstöedut

 

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ravintola-alalta, mutta ei ole välttämätöntä!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Eeva Leppänen Puh. 044 4918459 (arkisin klo 8-16).

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti