Hei Helsinki! Olympiastadionin ravintolaan haetaan keittiömestaria
Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.
Ravintola Bistro Stadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki
Työ alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan
Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen
Työajat vaihtelevat aukioloaikojen ja asiakastilaisuuksien mukaisesti
Olympiastadion on jo vuosikymmenien ajan tarjonnut alustan suomalaisille ja kansainvälisille kohtaamisille. Keskiöön nousevat elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Olympiastadion toimii sekä kansainvälisenä suurtapahtumien keskuksena että päivittäisenä vierailukohteena. Liity ammattilaistiimiimme, kun etsimme intohimoisesti ruokaan suhtautuvaa keittiömestaria Olympiastadionille. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan maailmanluokan stadionkokemusta.
Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissa
Keittiömestarina vastaat keittiötoiminnasta Olympiastadionin ravintolamaailmassa. Vastaat toiminnan kustannustehokkaasta suunnittelusta ja ruokatuotteiden kehittämisestä yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Laadunvalvonta, sopimuksen mukaisen toiminnan toteutuminen, tavaratilaukset sekä työvuorosuunnittelu kuuluvat tehtäviisi. Vastaat laumasi päivittäisestä johtamisesta ja tapahtumapäivän organisoimisesta. Kannustat ja ohjaat omalla positiivisella, innokkaalla ja asiantuntevalla esimerkilläsi. Raportoit työssäsi keittiöpäällikölle.
Toimintaympäristönä vilkas ja monipuolinen Olympiastadion edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin. Ravintolapalveluissa suurin sesonkimme painottuu keväästä syksyyn.
Tee laumasta kokoaan suurempi
Sinulla on rautainen ammattitaito keittiön tuloksellisessa johtamisessa ja makuelämysten tuottamisessa laadukkaasti. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamis- ja neuvottelutaidot ja saat ihmiset innostumaan yhdessä tekemisestä. Olet luontaisesti kiinnostunut ruuasta ja erilaisista ruokatrendeistä ja siitä mitä asiakkaille tarjotaan seuraavaksi. Olet idearikas ja innovatiivinen sekä varma ja nopea päätöksentekijä. Osaat hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmää työkalunasi ja IT-taitosi ovat muutenkin ajan tasalla.
Ammattitaitosi pohjautuu tehtävään soveltuvaan koulutukseen sekä vahvaan kokemukseen keittiön esimiestehtävistä. Sinulla on monipuolista kokemusta ravintolapuolelta sekä kokous- ja edustusosaamisesta. Etsimme keittiötyötä ja omaa työtään arvostavaa tiimipelaajaa. Tunnet vastuusi asiakkaita ja työtovereitasi kohtaan. Sinulla tulee olla myös erittäin hyvät organisointitaidot menestyäksesi tehtävässä. Työ vaatii suomen kielen osaamisen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Arto varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa, ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden ja kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla. Pääset heti työsuhteesi alussa osallistumaan Esihenkilöiden perehdytyspäivään, jossa saat hyvän startin työhösi. Compasslauma ympärilläsi tukee kehittymistäsi ja vie sinua urallasi eteenpäin.
Sopimuspalkkasi tulee olemaan 3200-3800 € / kuukaudessa, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Katso video esihenkilötyöstä Compassilla Esihenkilötyö Compass Groupilla (youtube.com), hae mukaan lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 17.11.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Ruotsalainen p. 050 408 0235, viikolla 44 (29.10.-1.11) klo 13.00-15.00 välisenä aikana.
Entisestä puusepästä huippukokiksi kasvanut Samuli Laine löysi Compass Groupin ravintoloista paitsi uuden ammatin, myös yhteisön, joka kulki mukana kaupungista toiseen ja keittiöstä olympialaisiin.