Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiöpäällikkö

”Tervetuloa nauttimaan mutkatonta ja maistuvaa bistroruokaa kaikkia aisteja hellivässä, kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista. Ruokalistan raaka-aineet pyrimme saamaan vastuullisesti lähellä tuotettuina ja valmistettuina, unohtamatta listan mukaan räätälöityjä juomia. Valmistamisessa korostuvat perinteiset saaristolaiset valmistusmenetelmät, kuten grillaaminen, liekittäminen, hauduttaminen ja keittäminen. ” 

Suomenlinnan Bastion Bistro hakee keittiöpäällikköä!

Kiinnostaisiko työskennellä Suomenlinnassa? Bastion Bistron tiimi etsii joukkoihinsa keittön moniosaajaa, jolta luonnistuu kokkaamisen lisäksi johtaminen ja ideointi!

Keittiöpäällikkönä vastuullesi kuuluu ruokatoiminnan kannattavuus ja laatu sekä sen kehittäminen. Lisäksi vastuullasi ovat myös  ostotoiminta ja varastonhallinta.

Olet keittiöhenkilökunnan esimies ja sen henkilöstön resurssoinnissa mukana. Sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintolan keittiön esihenkilön esimerkiksi vuoropäällikön tehtävistä ja eduksi katsotaan myös kokemus tilauskeittiötoiminnasta. Tämä paikka soveltuu hyvin henkilölle joka astuu ensimmäistä kertaa keittiöpäällikön tehtäviin. Tärkeintä on halu oppia! 

Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan, työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen 112,5 h / 3 vko ja työsopimus solmitaan suoraan Restelin kanssa. Suomenlinnan Bastio Bistro on osa Restelin Food & Events Tapahtumaravintolat konseptia.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista

Bastion Bistro on myös tapahtumatalo vailla vertaansa.

Historiallisessa ravintolassamme on kaunis juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneesti herkullisen illallisen, elegantin cocktail-tilaisuuden tai kaikenlaiset juhlat. Sali sopii mainiosti pikkujouluihin, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin tai hääjuhliin.

Tapahtumaosaaminen lasketaan suureksi hyödyksi paikkaa täyttäessä. Suurten tilaisuuksien menukokonaisuuksien suunnittelu on toimenkuvassa isossa roolissa.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si ilmoituksessa olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä helsinki@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöpäällikkö

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti