Skip to main content

Keittiöpäällikkö Hotelli Fooninkiin

Luonnistuuko sinulta á la carte-annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä?
Nautitko keittiön intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä?

Etsimme asiakkaallemme Hotelli Fooninkiin ammattitaitoista keittiöpäällikköä tai kokkia hotellin keittiöön! Tehtäviin kuuluu monipuolisesti hotellin eri annosruokien sekä lounaan ja aamiaisen valmistus. Keittiöpäällikön roolissa toimit vastuussa hotellin keittiön toiminnasta ja pääset kehittämään ravintolan toimintaa ja osallistumaan esimerkiksi ruokalistojen luontiin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai työkokemusta keittön eri tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio kehittyä alalla ja toimelias asenne työtä kohtaan.

Työtä tehdään ilta- ja aamuvuorossa vuoroviikoin ja työtä on tarjolla 110/ 3 viikossa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta kuitenkin mielellään jo mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, työkokemuksesi ja koulutuksesi huomioon ottaen. Jos koet kaipaavasi työurallesi uusia tuulia, jätä meille hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 29.01.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ida-maria.pajukoski@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöpäällikkö Hotelli Fooninkiin

Barona HoReCa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti