Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiötyöntekijä, Hoivakoti Kellokas

Haluatko olla omalta osaltasi tukemassa ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänmakuista arkea?

Haemme nyt Hoivakoti Kellokkaaseen keittiötyöntekijää osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä? 

Hoivakoti Kellokas  tarjoaa kodin 15 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle Sodankylässä. Kellokkaassa sinua odottaa mukavat työkaverit, ihanat asukkaat ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, jolta saa apua aina tarvittaessa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen ja sen, että koet itsesi tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_kellokas 

  Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä

  Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työskentelet Kellokkaan keittiössä ja työpäivääsi kuuluu mm. aterioiden valmistelu, salaattien kokoaminen ja astiahuolto. Tehtävä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kerryttää kokemusta ikäihmisten asumispalvelujen ravitsemushuollosta.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 

   • Tehtävä on osa-aikainen vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. 

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 17.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Saila Siirtola, 050 359 4240, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Kellokkaan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Keittiötyöntekijä, Hoivakoti Kellokas

     99600 Sodankylä
     99600 Sodankylä
     Vakituinen
     Muu koulutustaso

     Julkaistu 18.12.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti