Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiötyöntekijä keikkatöihin, Hoivakoti Alava

Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen ja elämänmakuisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Alavaan keittiötyöntekijää keikkatöihin. 

Tehtävä ei vaadi alan koulutusta, joten hae rohkeasti mukaan olit sitten opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain hoivakodin avustavista tehtävistä kiinnostunut!

Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Alava työpaikkana

Hoivakoti Alava tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista lähellä Kuopion keskustaa ja Valkeisenlampea. Aloittaessasi meillä saat nimetyn perehdyttäjän, jonka ohjauksessa pääset tutustumaan yksikkömme asukkaisiin ja toimintatapoihin. Alavassa pääset käyttämään luovuuttasi ideoimalla ja toteuttamalla uusia virikkeitä asukkaidemme arjen piristykseksi. Panostamme omahoitajuuteen sekä saattohoidon ja haavahoidon kehittämiseen.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_alava

Työpäiväsi keittiötyöntekijänä Alavassa

Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työskentelet Alavan jakelukeittiössä ja työpäivääsi kuuluu mm.:

  • aterioiden valmistelu, 
  • salaattien kokoaminen ja 
  • astiahuolto. 

Tehtävä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kerryttää kokemusta ikäihmisten asumispalvelujen ravitsemushuollosta. Työ on päivätyötä ja työn aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme heille hyvän perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Hae tehtävää helposti 18.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Virpi Ihanus, 044-7202475, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana tästä.

Tutustu Hoivakoti Alavan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti