Skip to main content

Keittiötyöntekijä keikkatöihin, Hoivakoti Oula

Haluatko omalta osaltasi olla tukemassa ikäihmisten hyvinvointia? Etsitkö avustavia tehtäviä ikäihmisten yksiköstä, jotka eivät vaadi alan koulutusta?

Haemme nyt Hoivakoti Oulaan keittiötyöntekijää keikkatöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Oula tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa 32:lle ikäihmisille, rauhallisella asuinalueella Oulaisten Ravikadulla. Oulassa tukenasi toimii nuorekas työyhteisö, joka on hioutunut hyvin yhteen ja, jossa otetaan kaikkien mielipiteet huomioon ja annetaan tilaa jokaiselle toteuttaa työtä omalla persoonallaan. Johtava ajatus kaikessa toiminnassamme on toisen auttaminen ja huomioon ottaminen sekä hyvän, avoimen ilmapiirin luominen.

"Hoivakoti Oulassa sinua odottaa lämminhenkinen ja luotettava työyhteisö, jossa huumori kukkii. Mahdollistamme sinulle tilaisuuden hoitaa asukkaita yksilöinä heidän tarpeidensa mukaisesti. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!" - Tarja, Oulan yksikönpäällikkö.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_oula

  Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä

  Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu pääsääntöisesti keittiötyötä (aterioiden lämmittäminen, tarjolle valmistelu, tiskit, keittiön siisteydestä huolehtiminen), jonka lisäksi osallistut myös pyykkihuoltoon sekä teet muita avustavia tehtäviä yksikössä tilanteen mukaan, kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

   • Työ on 2-vuorotyötä viikonloppuisin. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    ❤ Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Voit ottaa vuoroja vastaan juuri silloin, kun sinulle sopii tai suunnitella vuoroja etukäteen. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

    ❤ Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

    ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Tarja Sorvisto, 050 352 4776, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Oulan työyhteisöön ja toimintaan tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Keittiötyöntekijä keikkatöihin, Hoivakoti Oula

     86300 Oulainen
     Osa-aikainen ja tuntityö
     Muu koulutustaso

     Julkaistu 01.10.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti