Skip to main content

Keittiötyöntekijä kesätöihin, Hoivakoti Teerimäki

Haluatko olla osaltasi tukemassa ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Haemme nyt Hoivakoti Teerimäkeen keittiötyöntekijää sijaisuuteen kesän ajalle. Satunnaista keikkatyötä on tarjolla jo kevään aikana ennen sijaisuuden alkua.

 Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Hoivakoti Teerimäki tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Hämeenlinnassa. Asukaspaikkoja on kahdessa kerroksessa yhteensä 62. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_teerimaki 

  Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä 

  Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työskentelet Teerimäen jakelukeittiössä ja työpäivääsi kuuluu mm. ruoan osittainen valmistaminen, astioiden tiskaaminen ja muu keittiön siisteyden ylläpitäminen sekä kuormien purku.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  Työtä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 9-15.40 tai klo 11.30-16 (työpäivät ja työajat sovitaan aina erikseen kanssasi). Sijaisuuden tarkemmasta aloituksen ajankohdasta ja kestosta voimme sopia erikseen kanssasi. Satunnaista keikkatyötä on tarjolla jo kevään aikana ennen sijaisuuden alkua. 

    Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Päivi Vainikainen, [email protected], puh. 050-3626313 (klo 10-14).

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

     Tutustu Hoivakoti Teerimäen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Keittiötyöntekijä kesätöihin, Hoivakoti Teerimäki

     Hämeenlinna
     Hämeenlinna
     Määräaikainen ja projektityö
     Muu koulutustaso

     Julkaistu 01.04.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti