Skip to main content

Keittiötyöntekijä Palmia Oy

Haemme useita työntekijöitä Hämeenlinnan alueelle monipuolisiin eri keittiöalan työtehtäviin. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ on pääsääntöisin arkipäivisin tapahtuvaa, mutta viikonlopputyötäkin on tarjolla. Tarjolla on pidempiaikaisista sijaisuuksista, päivän tai kahden keikkoihin.

Hakemamme tekijä on energinen ja joustava keittiöalan osaaja. Haemme myös reippaita työntekijöitä astiahuoltoon, jossa et tarvitse aiempaa kokemusta. Astiahuollon työtehtävissä reipas asenne ratkaisee. Työajat vaihtelevat klo 6-19 välillä.

Rekrytoinnin hoitaa Eezy Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / [email protected]. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezyllä soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiötyöntekijä Palmia Oy

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kanta-Häme
Parolannummi, 13700 Hattula
Hämeenlinna
14200 Janakkala
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 29.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Hämeenlinna
Eezy Henkilöstöpalvelut
Hamina
Barona HoReCa
Kajaani
Barona HoReCa
Kouvola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti