Skip to main content

Kenttätyöntekijä (luonnonhoitotyöt), Vaasa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme

Haemme nyt joukkoomme kenttätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2023 saakka Rannikon Luontopalvelut -yksikköön Vaasaan. Työt alkavat 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan. On kuitenkin mahdollista, että tulevaisuusinvestointirahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2024 loppuun.

Kenttätyöntekijänä osallistut kurtturuusun torjuntatyön toteutukseen ja perinnebiotooppien kunnostukseen sekä muihin ennallistamisen ja luonnonhoidon maastotöihin. Maastotyöt tehdään yhdessä työparin kanssa. Työhön kuuluu kurtturuusun torjuntaa, niittämistä, puuston raivausta ja raivaustähteiden polttoa, yms.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin hyviä maastotyövalmiuksia, suunnistus- ja kartanlukutaitoja, hyviä veneilytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia sekä yhteistyötaitoja. Osaat käyttää raivaussahaa, moottorisahaa, niittokonetta ja yleisimpiä käsityökaluja, etkä pelkää tarttua uusinkaan koneisiin tai työkaluihin. Valitulla tulee olla rannikkolaivurin VHF-radioliikennetodistus (SRC), EA1 -koulutus ja tulityökortti. Edellä mainittuja koulutuksia voi suorittaa työsuhteen alettua ennen maastokauden alkua. 

Työkohteet sijaitsevat pääosin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan rannikkoalueilla. Työssä saatetaan tehdään useamman päivän työmatkoja ja tarvittaessa yöpyä vaatimattomissa olosuhteissa.

Tarjoamme luonnonsuojelusta ja -hoidosta kiinnostuneille monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luonnonsuojelun erityisasiantuntija Jyrki Näkki, puh. 040 568 3663.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.



Hakuaika päättyy: 26.02.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenttätyöntekijä (luonnonhoitotyöt), Vaasa

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti