Skip to main content

Keräilijä/varastotyöntekijä, Kesätyö

TOIMENKUVA

Etsimme Salon seudulla olevalle asiakkaallemme reippaita keräiljöitä/varastotyöntekijöitä tulevan kesän kiireisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. kämmentietokoneella tapahtuva tuotteiden keräily varastosta rullakoihin ja lavoille. Työtä tehdään sekä lämpimässä että viileässä tilassa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu aika-ajoin myös muut varaston työ, kuten kuorman purkua ja hyllytystä.

Työt alkavat toukokuussa sopimuksen mukaan ja työn kesto on  31.8.2023 asti. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä 37,5h/vko.

TOIVOMME SINULTA

Olethan oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä kävelykilometrejä päivään saattaa tulla reilusti, ja keräiltävät tuotteet ja siirreltävät kärryt painavat jonkin verran. Sujuva suomenkielentaito on ehdoton, ja elintarvikkeiden tuntemus eduksi. Myös perus IT-taidot on tulee olla. Varastotyöntekijällä pitäisi pysyä pumppukärry hallinnassa ja trukinajotaito katsotaan eduksesi.

MUUTA

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja kannustavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman auton työmatkoja varten. Kuulostiko tämä juuri sinun kesätyöpaikaltasi? Toimi siis nopeasti ja klikkaa alta "Hae paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si. Lisätietoja voit kysellä Seija Rahkonen  arkisin klo 9-15 p. 040-7632536

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keräilijä/varastotyöntekijä, Kesätyö

Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Salo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti