Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesäharjoittelija, Onninen Express Kokkola

Hakuaika alkaa: 02.04.2024
Hakuaika päättyy: 15.04.2024

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja mukavassa porukassa.

Haemme reipasta ja innostunutta Express-kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6 - 31.8.2024. Määräaikaisuuden perusteena on kesätyö.

Tehtävänäsi on huolehtia omalta osaltasi siitä, että kauppakokemus Express-myymälässämme ylittää tulevana kesänä asiakkaidemme odotukset.

Toivomme, että sinulla on koulutusta tekniseltä alalta (esim. talotekniikka, LVI- ja sähkövoimatekniikka), kaupan tai logistiikan alalta. Sinulla saattaa myös olla aiempaa kokemusta myymälätyöskentelystä. Ennen kaikkea sinulta löytyy kiinnostusta ja halua asiakaspalvelu- ja myyntityöhön.

Odotamme sinulta:

  • iloista ja reipasta asennetta
  • sujuvaa suomen kielitaitoa
  • vähintään 18 vuoden ikää

Kesätyö myymälässämme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen työn osana Onnisen Express-ketjua ja K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa sekä hyvän perehdytyksen tehtäviisi
  • mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
  • mukavat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi maanantaihin 15.4.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan ripeästi.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesäharjoittelija, Onninen Express Kokkola

Onninen Oy
Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti