Skip to main content

Kesäharjoittelija Tekniseen tukeen (Service Desk asiantuntija)

Samlink tuottaa lähes 30 vuoden kokemuksella ketteriä ja joustavasti toimitettuja finanssialan IT-ratkaisuja. Helmikuussa 2022 Samlinkista tuli osa maailman suurinta startup-yritystä, Kyndryliä, ja matkamme kohti kasvua alkoi.

Samlinkilaiset, alan huippuosaajat, ovat toimintamme ja kehityksen keskiössä. Meillä on lähes 500 asiantuntijaa, ja palveluiden tuottamisen lisäksi osaajamme työskentelevät suunnittelun, sovelluskehityksen, projektinjohtamisen ja tuotekehityksen parissa. Samlinkissa vallitsee rento ilmapiiri ja hauskuus on osa arkea.  Haluamme olla työntekijöidemme ykkösvalinta, nyt ja tulevaisuudessa.

www.samlink.fi


Etsimme Jatkuviin palveluihin käyttäjän tuki -osastollemme Espooseen

Kesäharjoittelijaa Tekniseen tukeen (Service Desk asiantuntija)                   

Pääset osaksi teknisen tuen tiimiä tekemään erittäin ammattitaitoista asiakaspalvelua. Tässä työssä saat tutustua laajasti mielenkiintoisiin työtehtäviin finanssialan IT:n parissa. Päivittäisessä työssäsi autat asiakkaitamme esimerkiksi Windows 10- ja M365 -työasemaympäristöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa puhelimitse sekä sähköpostitse.  

Työtehtävää varten annamme kattavan perehdytyksen, mutta työtehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla nopea oppimiskyky, oma-aloitteisuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. 

Tiimissä työskenteleminen on mukavaa, kun myös sinä tuot siihen yhdessä tekemisen taitoja ja proaktiivista asiakaspalveluasennetta. Odotamme, että olet suorittanut tai suorittamassa alan opintoja. Koska haluamme kenties jatkaa yhteistä tarinaamme myös kesän jälkeen, toivomme, että myös valmistumisesi häämöttää horisontissa lähivuosien aikana.

Jos haluat nähdä näköalapaikalta, miten finanssialan IT-talo pyörii ja palvelee asiakkaitaan, kuulemme sinusta mielellään lisää. Meillä pääset työyhteisöön, missä yhdessä tekeminen on arkipäivää ja jokaisen työpanoksella on merkitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jukka Söderström puh. 050 420 1042 torstaina 23.03 kello: 13:00–14:00 ja tiistaina 04.04 kello: 15:00–16:00.  

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hakuaika päättyy: 10.04.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesäharjoittelija Tekniseen tukeen (Service Desk asiantuntija)

Espoo
Kesätyö

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti