Skip to main content

Kesätöihin Pölkylle

Onko asenteesi kohdillaan ja palat halusta tehdä kesästä 2023 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan työyhteisöön ja saada kokemusta puuteollisuuden alalta tulevaisuutta varten? Hae Baronan kautta Pölkylle kesätöihin!

Työtehtävät koostuvat puuteollisuuslaitoksen liittyvistä eri tehtävistä. Haemme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoon ja kunnossapitoon Kajaanin tehtaalle.

Mitä odotamme sinulta

• Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Ajattelemme, että jokaisesta voi hyvällä asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

• Muutamat erityisominaisuudet saattavat kuitenkin heittää sinut kärkihakijoiden joukkoon: Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.

• Valmius joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.

• Riittävä Suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2023 elämäsi paras!

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0444602119

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätöihin Pölkylle

Pölkky Oy
Kajaani
88600 Sotkamo
88300 Paltamo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti