Skip to main content

Kesätöihin Sanoma Median asiakaspalvelijaksi, Jyväskylä

Olet varmasti kokenut joskus niin hyvää asiakaspalvelua, että olet jäänyt miettimään, miksei tällaista palvelua saa aina? Jos haluat tuottaa juuri tällaista palvelua, tässä on siihen erinomainen mahdollisuus! Kesätyö on mahtava ponnahduslauta uralle asiakaspalvelun ja media-alan pariin. Tehtävä sopii erinomaisesti niin vastavalmistuneille kuin opintojen loppuvaiheessa sekä muissa elämäntilanteissa oleville.

Haemme nyt kesätöihin sekä pitempään työsuhteeseen

SANOMAN ASIAKASPALVELIJOITA 

Mistä tässä on kyse? 

Palvelemme eri paikallismedioiden, kuten Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Helsingin Sanomien kuluttaja-asiakkaita heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvissä asiakaspalvelukontakteissa. Ratkaisemme asiakkaan yhteydenoton taustalla olevan juurisyyn ja tarjoamme tarvekartoitukseen perustuen asiakkaalle Sanoman muita tuotteita ja palveluita. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla.


Myynnillisyys on osa asiakaspalveluamme, ja voit kasvattaa lisämyynnillä, mutta myös tehokkaalla tekemisellä palkkaasi merkittävästi. Työssä pääset nauttimaan myös onnistumisista, kun löydät asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut. Sanomalla on Suomen rakastetuimmat mediabrändit ja se on mukana jokaisen suomalaisen elämässä – työsi siis näkyy ja vaikuttaa laajasti. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Autamme sinut alkuun ja varmistamme vierestä, että pystyt kehittymään työssäsi ja pääsemään sinulle asetettuihin tavoitteisiin. Hybridimallimme mahdollistaa työskentelyn riittävän koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen myös etänä. Kesän jälkeen voit jatkaa tutuissa työtehtävissä ja pyrimmekin mahdollistamaan sinulle tilaisuuden yhdistää esimerkiksi työt ja opinnot joustavasti.

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä selvittää ja ratkoa asiakkaiden ongelmia ja haasteita. Ymmärrät, että työ nykyaikaisessa asiakaspalvelukeskuksessa on ajoittain hektistä, joten hioudut paineen alla timanttiseksi asiakaspalvelijaksi. Olet positiivinen tiimin jäsen, joka kannustaa ja innostaa kollegoitaan. 

Rainmaker työnantajana 

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400. 

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanja H:n puoleen. Hänet saat kiinni numerosta 0407147995, myös WhatsAppista.

Perustiedot:

Aloitus: 8.5. ja 15.5.2023
Paikkakunta:
Jyväskylä+ hybridityö
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, mahdollisuus jatkaa syksyllä esim. osa-aikaisena.
Työaika: 25-37,5 h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot sijouttuvat arkeen klo 8-16.30.
Palkkaus:
12 €/h + tehokkuuteen, laatuun ja lisämyyntiin perustuva palkkiomalli

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätöihin Sanoma Median asiakaspalvelijaksi, Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 27.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti