Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KESÄTYÖ, Asiakaspalvelukoordinaattori, Ojala Group

Haemme asiakasyrityksellemme Ojala Group Oy:lle Sieviin kesätyöhön 2023 kesään

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

Asiakasyrityksemme Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Heillä on lähes 60 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaana ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus on tehnyt heistä huippuammattilaisia mekaniikan valmistuksessa, kokoonpanoissa sekä järjestelmätoimituksissa. Ojala Group kuuluu Leden Group -konserniin.

Työtehtäviesi pääsisältöön kuuluu asiakastilausten vastaanottaminen ja niiden syöttäminen toiminnanohjausjärjestelmään. Saat tehdä tiivistä yhteistyötä tuotannonsuunnittelun kanssa asiakkaiden tilausten toimitusaikojen varmistamiseksi. Vastaat asiakkaiden erilaisiin tiedusteluihin ja kyselyihin ja toimit linkkinä asiakkaan ja oman tuotannon välillä. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse, mutta myös puhelimitse.

Etätyömahdollisuus: Sievissä tapahtuvan perehdyttämisjakson jälkeen voit tehdä työtä niin Sievin toimipisteellä kuin myös etänä.

Odotamme sinulla olevan positiivinen ote asiakaspalveluun. Lisäksi toivomme sinulla olevan hyvät IT-taidot (Word ja Excel), organisointikykyä, ratkaisutaitoa, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Vielä tietämys tai kokemus mekaniikan valmistuksesta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa alan (tekninen ja/tai kaupallinen) koulutusta/ tai opinnot alalla menossa
- kokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan etuna
- englannin kielen hyvää osaamista
- itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyöpaikan mukavassa tiimissä. Työ on määräaikainen ajalla 22.5.2023 – 20.8.2023.

Palkkaus metallin teknologiateollisuuden toimihenkilö tes mukainen.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, yritykseen ja sen järjestelmiin ja Ojala Akatemian käytön koko työsuhteesi ajan. Saat myös Go On:n henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi.

Lisätietoja Go On Ylivieska/ Sanna Laitala 0400 385 010, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ, Asiakaspalvelukoordinaattori, Ojala Group

Kokkola
85140 Kalajoki
Oulu
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti