Skip to main content

Kesätyö: Aula- ja asiakaspalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle

Coorin aula- ja asiakaspalveluhenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.   

Oletko hankkinut jo kokemusta asiakaspalvelusta ja sanoisit, että sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä pääset näyttämää osaamisesi ja saamaan arvokasta työkokemusta toimistotöiden puolelta? Me haemme nyt pääkaupunkiseudulle kesälle 2024

AULA- JA ASIAKASPALVELUHENKILÖITÄ

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhteet ovat määräaikaisia kesälomansijaisuuksia ja niiden kesto vaihtelee 1-4 kuukauden välillä touko- syyskuussa. Tunteja on tarjolla pääsääntöisesti 37,5 h/viikko, mutta etsimme kesätyöntekijöitä myös osa-aikaisiin sijaisuuksiin. Työvuorot ovat arkisin ja asiakaskohteesta riippuen ne sijoittuvat vaihdellen 6 – 17 välille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Asiakaskohteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Joissakin aulapalveluiden kesätyöpaikoissa työsuhteen ehtona on taustaselvityksiä, kuten huumausainetestaus, henkilöluottotietojen tarkastus tai turvaselvitys.

Aulapalveluhenkilö huolehtii siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa, kun me coorilaiset huolehdimme arjen sujumisesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa

  • vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa
  • taksitilaukset
  • tarjoiluiden ja tilaisuuksien järjestämistä
  • yhteistyö kiinteistönhuollon ja siivouksen kanssa
  • kahvikoneiden puhdistusta ja täyttöä
  • toimistotarviketilauksia
  • postikierrokset ja posti- ja kuriirilähetykset
  • toimiston/aulan yleisestä siisteydestä huolehtiminen
  • kulunvalvontaa
  • henkilökorttien hallinta

Lisäksi joissakin asiakaskohteissa työnkuvaan saattaa kuulua esimerkiksi laskujen tiliöintiä, henkilöstöetujen hallinnointia ja muita avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Aulapalveluhenkilönä olet tärkeässä roolissa vieraiden ensikontaktina ja siksi toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi kaupan alalta asiakaspalvelutehtävistä tai matkailu- ja ravintola-alalta.

Asiakkainamme on kansainvälisiä yrityksiä, minkä vuoksi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Käytät sujuvasti Office-perheen ohjelmia ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita.

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan lähetä hakemus jo tänään, jos kesätyö aulapalveluissa kiinnostaa sinua.

Käy lukemassa lisää kesätyöpaikoistamme ja kesätöistä alkaneita uratarinoita nettisivuillamme.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö: Aula- ja asiakaspalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle

Espoo
Helsinki
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti