Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KESÄTYÖ, Hollmén & Co, Nivala

Haemme kesätyöntekijöitä asiakkaallemme Oy Hollmén & Co:lle Nivalaan kesäksi 2023!

Hollmén & Co on vuonna 1997 perustettu yritys. Yrityksessä työskentelee 90 ammattitaitoista työntekijää. Tuotantolaitokset sijaitsevat Nivalassa ja Ulvilassa. Hollmén valmistaa lämmönhallintaelementtejä erilaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin protoista volyymiin. Yritys toimittaa asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja koneistettuna sekä laserhitsattuna.

Haemme nyt tulevaksi kesäksi työntekijöitä tuotannon eri vaiheisiin 2-vuorotyöhön. Työtehtäväsi voi olla kokoonpanossa, linjastolla tai viimeistelyssä. Hakijoilta edellytämme ennen kaikkea reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Aiempi työkokemus tehdas- tai metallialan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, joten oppivainen asenne on paras valttisi! Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat kesäkauden yli elokuuhun saakka, mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Tarjoamme sinulle kesätyön mielenkiintoisten työtehtävien parissa, yhteenpuhaltavan tiimin tuen sekä Go On kattavat henkilöstöedut käyttöösi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, aloitamme työhakemusten käsittelyt jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa Anna-Mari Mäkikangas 040 1291 726, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ, Hollmén & Co, Nivala

85800 Haapajärvi
86710 Kärsämäki
85500 Nivala
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti