Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KESÄTYÖ, huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Ii

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Oulun ja Rovaniemen alueella? 

Etsimme nyt kahta huoltamokahvilatyöntekijää kesätyöhön Shell Iihin.

Työtunnit sovittavissa 20-37,5 h / viikko. Mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Myös keikkailumahdollisuus, mikäli se sinulle sopii parhaiten. Työ alkaa perehdytyksellä huhti-toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan, kestäen elokuun loppuun.

Tässä työssä pääset tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä, joista on myös tulevaisuudessa varmasti hyötyä; mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jonka iloinen asiakaspalveluhymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja tartut reippaasti eri tehtäviin!

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti - sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Shell Ii on avoinna 24h, ja työvuorosi voivat sijoittua liikenneaseman kaikkiin aukioloaikoihin, painottuen kuitenkin enemmän aamu- päivä- ja iltavuoroihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus TES mukainen.

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ, huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Ii

90830 Haukipudas
91100 II
90900 Kiiminki
Oulu
91200 Yli-Ii
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti