Skip to main content

Kesätyö Kauppa, Kauppa24

Mitä jos nappaisit itsellesi kesätyön, jota voit tehdä joustavasti silloin kuin sinulle sopii, samalla työelämätaitojasi kehittäen? Kesätyöt Eezyllä sopivat erinomaisesti esimerkiksi elämäntilanteeseen, joka vaatii joustavia työaikoja.

Eezyn kautta kesätyö on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Kun työskentelet meidän kautta ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen valitseminen sujuu helposti Extranet-järjestelmästä tai mobiilisovelluksesta. Lisäksi koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin asiakaspalvelijan pätevyydet.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?

Ruokakaupat ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien. 

Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea.

MILLAISTA ON KESÄTYÖT EEZYLLÄ?

Eezyllä on erilaisia kesätyömahdollisuuksia kaupan alalla. Työt voivat olla keikkatöitä, tai pidempiaikaisia määräaikaisuuksia. Saat itse valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Työskentelymahdollisuuksia löytyy sekä päivittäiskaupoista että erikoisliikkeistä.  Olemme tukenasi taustajoukoissa ja voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa. 

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on hyvä asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.

Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.  Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.  Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. 

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. 

Tuliko sinulla jotain kysyttävää? Voit olla rohkeasti yhteydessä meihin:

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö Kauppa, Kauppa24

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti