Skip to main content

Kesätyö, kuntotutkimukset ja korjaussuunnittelu

Työpaikan kuvaus

Haemme Tampereen toimipisteeseen Rakennusfysiikka-yksikköön kesätyöntekijää toukokuusta elokuuhun 2024 rakennusten kuntotutkimus- ja korjaussuunnittelutehtäviin. Räätälöimme työnkuvaa osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Kesätyöntekijälle tyypillisiä työtehtäviä ovat:

  • rakennusten rakenne- ja kosteus-/sisäilmateknisiin kuntotutkimuksiin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan johdolla
  • rakennusten haitta-ainetutkimuksiin sekä julkisivu- ja betonirakenteiden kuntotutkimuksiin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan johdolla
  • korjaussuunnittelun avustavat suunnittelutehtävät rakennusfysiikan suunnittelijan ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan ohjauksessa erityisesti kosteusvaurioituneiden rakenteiden, kuten alapohjien, ulkoseinien ja vesikattojen osalta
  • laadunvarmistustoimenpiteisiin osallistuminen, kuten merkkiainekokeisiin ja kosteusmittauksiin osallistuminen työmaa-aikaisina tehtävinä.

Pätevyydet

Toivomme, että aloitat kesän jälkeen vähintään kolmannen vuosikurssin opinnot DI- tai AMK- tutkinnostasi, ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi rakennetekniikasta ja rakennusfysiikasta. Toivomme sinulta kokemusta alalta yleisesti. Erityisesti työmaakokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla 

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta. 

Työsuhde-edut AFRYllä 

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro. 

Vastuullisuus AFRYllä 

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta 

Kiinnostuitko tehtävästä? Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme!

Jätä hakemuksesi viimeistään 29.2.2024. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Aapeli Räihä, puh. 044 7688 317 tai [email protected]

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö, kuntotutkimukset ja korjaussuunnittelu

Tampere
Vakituinen, Etätyö, Kesätyö

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti