Skip to main content

Kesätyö toimipisteenhoitajana kiviainespisteellä (Espoo/Vantaa)

Kesätyö toimipisteenhoitajana kiviainespisteellä

Paikkakunta: Vantaa tai Espoo

Onko itsenäinen ja vastuullinen työ sinua varten? Mikäli et arasta ajoittain pidempiä työrupeamia, meillä saattaa olla kesätyö juuri sinua varten. 

Mitä, jos tulisit meille kesäksi. Ruduksen kesärekry on auki! 

Mitä toimipisteenhoitajan rooliin kuuluu?

Haemme porukkaamme uutta työkaveria kesäksi joko Espoon tai Vantaan kiviainespisteellemme. Tässä tehtävässä huolehdit mm. kiviainesautojen punnituksesta sekä asiakas- ja tuotetietojen kirjaamisesta toimipisteessä.

Tämä tehtävä on sinulle, joka tykkäät tarkasta työskentelystä ja siitä, että tiedät joka päivä mitä tehtäviä on tulossa, vaikka työpäivän kulku saattaakin vaihdella. Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisutaidot pääsevät varmaan käyttöön kesän aikana. 

Vastuullesi kuuluu autojen punnituksen lisäksi kuljettajien yleinen ja opastus turvallisuusohjeidemme osalta.  Työaika on kello 06:00 – 16:00 välillä. 

Oikea asenne ja halu oppia uutta on aiempaa alan kokemusta tärkeämpää. 

Kesätyöpaikkoja meillä on ympäri Suomen – ja konsernin kautta ympäri maailman – eli kannattaa katsoa muutkin kesärekrymme!

Miltä onnistunut kesä näyttää?

Kesän aikana:

  • Ymmärrät mitä turvallinen työskentely omassa työnkuvassa vaatii ja ylläpidät turvallisia työtapoja omalla toimipisteelläsi. 
  • Olet saanut laajemman ymmärryksen maarakentamisesta ja kiviainestoimituksista
  • Olet oppinut mukautumaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin

Tarjoamme sinulle paitsi huippukesän myös:

  • Vastuullisen ja itsenäisen työn
  • Mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen muissa toimipisteissä
  • Kahvit, teet ja joskus myös pullat
  • Yhteisen perehdytyspäivän ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kanssa

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja pidämme tärkeänä, että jokainen tuntee kuuluvansa työyhteisöön ja kokee, että häntä kunnioitetaan, kuunnellaan ja kohdellaan oikeudenmukaisesti omana itsenään. 

Tuleva työyhteisö odottaa sinua jo kovasti. Pääset osaksi avointa, huumorintajuista ja vastuuntuntoista porukkaa. Oman työporukan ja Ruduksen lisäksi olet osa maailmanlaajuista CRH:n työyhteisöä, johon kuuluu noin 70 000 ihmistä. 

Olipa sinulla aiempaa kokemusta alalta tai ei, perehdytämme sinut työhön joka tapauksessa. 

Tehtävässä maksettava palkka on 2000-2200 euroa/kk.

Kriittiset rekrytointikriteerit:

Toimipaikan sijainnin takia sinulla tulisi olla B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä tarvitaan riittävää suomen kielen taitoa ja joustavuutta työaikoihin.

Näin haet paikkaa:

Voisiko tässä olla seuraava paikkasi? Meistä olisi hienoa saada sinut kesäksi meille. Tässä muutama vinkki ennen kuin laitat meille hakemusta.

  1. Suosittelemme tutustumaan lisää entisten kesätyöntekijöidemme Maijun kesätyökokemukseen täältä sekä Ahmadin kokemukseen täältä ja siten saat myös paremman kuvan, mitä kesä meillä voisi sinulle tarjota ja millainen työyhteisö sinua odottaa.
  2. Jos haluat tutustua meihin vielä paremmin, kurkkaa ruduslaisten tarinoihin instagramimme kautta tästä tai hyppää suoraan ruduslaisten tarinoihin blogiimme tästä.
  3. Vakuutuitko, että tämä on seuraava paikkasi? Hienoa, täytä seuraavaksi hakemus  ja lähetä se meille viimeistään 28.1.2024. Sujuvan perehdytyksen takia toivomme, että uusi työkaverimme pystyisi aloittamaan tehtävässä toukokuun alussa.

Lisätiedot:

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ei hätää, me olemme täällä sinua varten. Lisätietoa tehtävästä antaa Logistiikkajohtaja Erkki Haaponiemi puh. 040 748 7070 tai [email protected]

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen ja Baltian asiakkaitamme noin 1057 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 202oli 346 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin. 

 

 

 

Rudus vaikuttavuus

Rudus synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rudus synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Rudus

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rudus Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö toimipisteenhoitajana kiviainespisteellä (Espoo/Vantaa)

Vantaa
Espoo
Kesätyö

Julkaistu 20.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti