Skip to main content

KESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, Mecapinta Oy, Nivala

Haemme asiakkaallemme Mecapinta Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2023! 

Mecapinta Oy toimii Nivalassa, keskellä Suomea, joten toimitusmatkat ovat optimaaliset kaikkialle Suomeen. Mecapinta Oy:n valtteja ovat monipuolinen pinnoitevalikoima ja korkealaatuinen työn jälki sekä nopeat toimitukset. Yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena on nousta Suomen johtavaksi pintakäsittelijäksi laadusta tinkimättä. 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoon erilaisten metallituotteiden pinnoitus- ja pintakäsittelytyöhön. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, joten motivoitunut ja oppivainen asenne on paras valttisi! Työ on 3-vuorotyötä ja palkkaus Teknologiateollisuuden Tes mukaan. Työt alkavat toukokuussa jatkuen kesäkauden yli elokuun loppuun saakka. 

Tarjoamme sinulle nyt työn jatkuvasti kehittyvässä, pitkään toimineessa alansa kärkinimiin kuuluvassa yrityksessä. Tässä on oiva mahdollisuus kartuttaa tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten. Go Onin työntekijänä saat rahanarvoiset henkilöstöedut käyttöösi ja paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa Anna-Mari Mäkikangas p. 040 1291 726, anna-mari.makikangas@go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, Mecapinta Oy, Nivala

85800 Haapajärvi
86710 Kärsämäki
85500 Nivala
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti