Skip to main content

Kesätyö Varastotyöntekijöitä Kouvolaan

Oletko reippaan asenteen omaava tyyppi, joka nauttii fyysisestä työstä? Miltä kuulostaisi kesätyö rengasvarastolla? Lue lisää, meillä olisi töitä tarjolla!

Oletko reippaan asenteen omaava tyyppi, joka nauttii fyysisestä työstä? Miltä kuulostaisi kesätyö rengasvarastolla? Lue lisää, meillä olisi töitä tarjolla!

Haemme asiakkaallemme DB Schenkerille varastotyöntekijöitä kesäsesonkiin!

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Tehtäväsi on purkaa kontteja, ja mikäli kiinnostusta löytyy keräilyyn niin myös keräilytyöt ovat mahdollisia. Tehtävässä on etuus, mikäli osaat käyttää työntömastotrukkia ja/tai vastapainotrukkia. . Työ vaatii perus hyvää kuntoa ja halua tehdä fyysistä työtä, mutta ennen kaikkea motivoitunutta asennetta rutiininomaista työtä kohtaan. Työssä edellytämme suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Työ on ajoittain kuormittavaa, joten sinulta tulee löytyä perus hyvä kunto, olet ripeä jotta pysyt aikataulussa ja teet annetut tehtävät huolella, jotta asiakkaalle lähtevät oikeanlaiset tuoteet. Eduksesi katsotaan alan koulutus tai työkokemus, mutta kokemustakin arvokkaampaa on rautainen asenne!

Työ alkaa kesäkuussa, ja kestää sopimuksen mukaan elokuuhun asti. 

Mikäli kiinnostus heräsi viettää kesätyöt vauhdikkaassa varastöympäristössä, ja  koet olevasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä hyvä tiimipelaaja jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi 
Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Kristiine p. 050 371 2586 tai [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö Varastotyöntekijöitä Kouvolaan

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti