Skip to main content

Kesätyöntekijä tuotantoon, Veslatec Vaasa

Veslatec hakee useita kesätyöntekijöitä kesälle 2023 Vaasan tehtaalle. Jos haluat päästä osaksi eteenpäin menevää teknologiayritystä, laita hakemus tulille. Veslatecilla pääset näyttämään sisäisen talenttisi ja luomaan mainetta ilman aiempaa työkokemusta.

Toivomme sinulta työintoa, oppivaa asennetta ja pilkettä silmäkulmassa. Heillä hoidetaan työt jämptisti, mutta muuten hommat rullaavat omalla painollaan. Meillä hymyt näkyvät ja nauru kuuluu.

Miksi hakea Veslatecille?

Uskomme, että työn tekeminen motivoi, kun omalla työllä on tarkoitus; Kun tekee työtä, johon on luontainen kiinnostus, työssä on sopivasti haastetta ja sen tekeminen on kivaa. Meillä kaikki ovat sitoutuneet yhteiseen tekemiseen ja vielä nauttivatkin siitä. Veslatecilla työskentelee yhteensä n. 40 henkilöä Vaasan tehtaalla!

Mitä tehtäviä tarjoamme kesäksi:

- laserleikkausta

- särmäystä

- viimeistelyä

- kokoonpanoa

Mitä odotamme sinulta työtä ajatellen:

- mielellään 18-vuoden ikää

- metallipuolen koulusta tai pientä kokemusta (ei välttämätön)

- mahdollisuutta työskennellä kesäkuu-elokuu välillä mahdollisuuksien mukaan

- halua tehdä annetut työtehtävät mahdollisimman hyvin

Työ on 2-vuorotyötä, joten työpäivät ovat maanataista perjantaihin 6.00-14.00 tai maanantaista torstaihin 14.00-24.00 ja pääset nauttimaan pitkästä viikonlopusta. Vuorot vaihtelevat vuoroviikoin.

Työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat viimeisen päälle ja työmaalla vallitsee puhdas, valoisa ja raikas ympäristö.

Johtaminen on myöskin korkeatasoista. Tiedät joka päivä, mitä teet ja mitä sinulta odotetaan. Aika ei kulu sähläämiseen.

Jos työsi sujuu toivomallamme tavalla, meillä on mahdollisuus jatkaa töissä syksylläkin, tai vaikka koulun loma-aikoina.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti