Skip to main content

Kesätyöntekijöitä hoitotyöhön, Lepolankatu

Tule viettämään kesä 2024 kanssamme Yrjö ja Hanna Kodeilla!

Haemme nyt kesälle 2024 energisiä ja oppimishaluisia lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita Lepolankadulle (Lahti). Kesän aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Työt voivat sijoittua aikavälille 1.5.-30.9.2024, miten sinulle sopii. Asiakkainamme Lepolankadulla on ikäihmisiä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo! 

Miksi meille kesätöihin? Tarjoamme mm.

kattavan perehdytyksen ja ohjauksen työhön - meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi - käytössämme on yhteisöllinen työvuoro suunnittelu

jäätelölahjakortit jokaiselle kesäsijaiselle

laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

ja muuta mukavaa!

Kesän jälkeen taskussasi on muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa uusia kavereita, ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku.

Arvomme kesätyöntekijöiden, jotka ovat työskennelleet vähintään 1 kuukauden ajan, kesken Applen Airpods Pro:t.

Viime vuosien kesätyöntekijämme kertoivat kokemuksistaan näin:

"Työporukka otti mukaan kaikkeen tosi kivasti ja tuntui että kuulun porukkaan. Mua opastettiin aina kun oli jotain kysyttää tai ihmeteltävää."

"Täällä on kiva työyhteisö, Aina kehitetään asukastyötä, yhteiset palaverit on tässä se hyvä juttu. Pääset vaikuttamaan! Oppii paljon uutta sekä työ on monipuolista. On myös hieno huomata, että työntekijät kohtaa arvokkaasti ja kunniottavasti asukkaan sekä omaiset."

Edellytämme kesätyöntekijöitämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme toki myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat, jotka ovat suorittaneet opinnoistaan vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitarit tässä tehtävässä ovat:

  • lähihoitaja: 2268,48€/kk - 2453,07€/kk
  • sairaanhoitaja: 2557,85€/kk - 2843,37€/kk

Opiskelijoiden kohdalla palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Kirsi Lappalainen vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 050 356 9361 tai sähköpostitse [email protected] 

Kiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja jo hakuajan aikana, joten ethän siis aikaile vaan täytät hakemuksen jo tänään! Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin.


Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 28.4.2024.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!

 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti