Skip to main content

Kesätyöntekijöitä pihatiimiin

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsagroup.com/metsafibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 3,1 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Metsä Fibren Rengon sahan pihatiimiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kunnostustöitä sahan tehdasalueella. Työnkuvaan kuuluu esimerkiksi ulko- ja sisätilojen järjestelyä ja siivousta, erilaisten merkintöjen teippausta, maalaamista sekä kylttien kiinnitystä.

Työtä tehdään kahden hengen tiimeissä. Työskentely tapahtuu päivävuorossa arkisin klo 8-16. Työsuhteen kesto on neljä viikkoa: aloituspäivä 5.6. ja päättymispäivä 30.6.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, aktiivisuutta ja kykyä tarttua toimeen. Näissä hommissa hanskat likaantuvat! Ennakkoluulottomuus ja tiimityöskentelytaidot takaavat sinulle mukavan kesätyökokemuksen. Emme vaadi sinulta aikaisempaa työkokemusta, vaan tulet saaman kattavan perehdytyksen vaadittaviin työtehtäviin. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen raivaussahan käytöstä ja muista pihanhoitotöistä, mutta tämä ei ole edellytys tehtävässä toimimiselle. Tärkeintä tässä tehtävässä on hyvä asenne ja halu tehdä töitä!

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta. Edellytämme tehtävään 16 vuoden ikää.

Miksi Metsä?

Työpäivät pihatiimissä ovat vaihtelevia, ja tarjoavat rutkasti kokemusta ja uutta opittavaa. Tässä on hieno mahdollisuus oppia uutta, ja kartuttaa työkokemusta! Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään myös itsenäisesti, unohtamatta että apua on aina saatavilla. Haluatko sinä olla osana kannustavaa ja mukavaa työporukkaa?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tuotantoinsinööri Laura Kauppiselle (p. +358504485359), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 14-15.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee

 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

 

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

 

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/Anonyymi-rekrytointi.aspx 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 9.4.2023 saakka. Tsemppiä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijöitä pihatiimiin

14300 Renko
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti