Skip to main content

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE, raksa23

Haemme kesätyöntekijöitä RAKENNUSALAN TEHTÄVIIN Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanamaan alueelle asiakasyritystemme kohteisiin.

Kiinnostaisiko sinua kesätyöt esimerkiksi rakennusaputyöntekijänä, rakennussiivoojana tai vaikka timpurin parina? Kiinnostaako sinua maanrakennus ja infra-ala? Tai oletko kokenut jo kokenut konkari, joka hallitsee useamman eri työvaiheen? 

Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Millaiset kesätyöt sinua kiinnostavat?

----------

Etsimme rakennusalan kesätyöntekijöitä eri asiakasyritystemme kohteisiin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Kerro hakemuksessasi millaista osaamista omaat jo entuudestaan, jonka avulla osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä.

Monissa työtehtävissä asenne ratkaisee, mutta esimerkiksi ammattipätevyys mahdollistaa sinulle pääsyn myös vaativampiin tehtäviin, joten kerrothan meille hieman koulutus- sekä työtaustastasi. Tarjoamme eri mittaisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä myös mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Palkkaus määrittyy työtehtävän sekä aiemman osaamisesi mukaan. Palkka on kuitenkin aina vähintään työehtosopimuksen määrittämä. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE, raksa23

Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Pohjanmaa
Vaasa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti