Skip to main content

Kesätyöntekijöitä taloushallinnon tiimiin

Haemme talouspalveluiden tiimiimme kahta kesätyöntekijää Helsinkiin!

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääasiassa ostoreskontran laskujen käsittelyn parissa. Työtehtävät voivat koostua myös tiimin muista tehtävistä, kuten laskujen laatimisesta ja tarkastamisesta. Pääasiallinen työnkuvasi tässä tehtävässä tulee olemaan ostolaskujen käsittely sekä tiliöinti sekä ostolaskujen maksuun liittyvät toiminnot.

Työssä onnistuminen edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta. Arvostamme aikaisempaa hankittua taloushallinnon osaamista, joko työkokemuksen tai opintojen myötä. Tehtävä edellyttää ymmärrystä ALV-tiedoista sekä kulujen tilityksestä. Toivomme oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Edellytämme sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Työt alkavat 3.4.23 tai 3.5.23. Vahva toiveemme olisi saada tiimiimme kesätyöntekijät 3.4.23 aloitukseen, mutta määrittelethän hakemukseesi kumpi aloituspäivämäärä olisi sinulle parempi. Työsuhde kestää 30.9.23 saakka. Tehtävässä on kattava perehdytys, joka tapahtuu Helsingin toimipisteellä Vallilassa. Tehtävään saat vahvan tiimin tuen, ja sinut vastaanottaa lämmöllä tuleva tiimisi!

Työsopimus solmitaan 20h/vko + suostumus lisätyöhön mukaisesti, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20 ja 37,5 viikkotunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Toivomme, että pystyt työtilanteen vaatiessa työskentelemään myös täysin viikkotunnein. Tehtävässä työ sijoittuvat arkipäiviin klo 6-18 välille. Käytössä on työaikaliukuma. Työssä on 100 % etätyömahdollisuus.

Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisesta linkistä 30.3.2023 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä [email protected].


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti