Skip to main content

Kesätyöpaikat 2023: Rakennusala, raksa23

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat rakennusalalta!

Voit työllistyä kauttamme Kokkolaan ja lähialueille kaiken kokoisille asiakkaille aina yksityisistä rakennusalan yrityksistä valtakunnallisiin ketjuihin.
Palkkaamme runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin, jotka voivat jatkua mahdollisesti pidempäänkin.

Tarjolla on erilaisia rakennusalan työtehtäviä. Työnkuvaan kuuluvat työmailla tehtävät monipuoliset rakennustyöt ja oma kokemuksesi määrittää rakennustöiden vaativuusastetta. Tehtävissä pääset varmasti hiomaan taitojasi vieläkin paremmiksi. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Ylivieskassa ja lähikunnissa.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, iloista positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on työtä kohtaan oleva oikeanlainen asenne. 

Tarjoamme työn, jossa pääset varmasti oppimaan paljon rakennusalasta. Kaikille työntekijöillemme takaamme asianmukaiset suojavaatteet ja -varusteet. Palkka TES:in / sopimuksen mukaan

Hakeminen:
Jätäthän hakemuksesi pikimmiten oheisen hakulinkin kautta, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitäthän mukaan ansioluettelosi. Kerro hakemuksessasi myös mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle ja kuinka pitkään voit työskennellä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin. Valintoja tehdään jo hakuaikana. Valitut henkilöt työllistyvät Eezy Henkilöstöpalveluille ja työsuhde solmitaan sovitun mittaisena määräaikaisuutena.

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä?
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Eezy Henkilöstöpalvelut Kokkola:

Heini Kaustinen, puh. 050 3522775

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöpaikat 2023: Rakennusala, raksa23

Eezy Oyj
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti