Skip to main content

Kesätyöt Metsä Groupissa - Markkinointi

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan noin 30 maassa. Edistämme monimuotoista, yhdenvertaista ja mukaan ottavaa kulttuuria. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Board

 

www.metsagroup.com/metsaboard

 

Metsä Board is a leading European producer of premium fresh fibre paperboards. We focus on lightweight and high-quality folding boxboards, food service boards and white kraftliners. The pure fresh fibres we use in our products are a renewable and recyclable resource, that can be traced back to sustainably managed northern forests. We are a forerunner in sustainability, and we aim to have completely fossil free mills and raw materials by the end of 2030.

Together with our customers we develop innovative packaging solutions to create better consumer experiences with less environmental impact. In 2022 our sales totalled EUR 2.5 billion, and we have around 2,250 employees. We promote a culture of diversity, equality and inclusion. Metsä Board, part of Metsä Group, is listed on the Nasdaq Helsinki.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin markkinoinnin tehtäviin Metsä Boardille ja Metsä Tissuelle Espoon toimistolle Tapiolaan.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Metsä Tissuella brändi- ja markkinointitiimin kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät, kuten markkinadatan analysointi ja tiivistäminen, presentaatioiden valmisteleminen ja esittäminen, sosiaalisen median kanssa työskentely, verkkosivujen päivitys, tiedon kerääminen ja visualisointi, kuluttajapalvelutehtävät, pienimuotoisten markkinatutkimusten itsenäinen johtaminen, materiaalipankin hallinta sekä monet muut markkinoinnin tehtävät.

Kesätyöntekijämme tulee tekemään tiivistä yhteistyötä kansainvälisten brändipäälliköiden, myymälämarkkinointipäälliköiden, markkinointijohtajan, kuluttajatutkimuspäällikön sekä myynnin kanssa ja on mukana tiimin viikoittaisissa palavereissa ja rutiineissa, joissa työkielenä on englanti.

Metsä Boardilla markkinointiviestinnän kesätyöhön kuuluu monipuolisia viestintä- ja markkinointitehtäviä kansainvälisessä tiimissä. Työssäsi pääset hyödyntämään monipuolisia taitojasi tekstien kirjoittamisessa, verkkosivujen ja intranetin päivittämisessä sekä sosiaalisen median sisältöjen luomisessa. Avustat myös tapahtumien järjestämisessä, lehdistötiedotteiden julkaisemisessa ja esittelymateriaalien päivittämisessä sekä osallistut kansainvälisiin tiimipalavereihimme.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme itsenäistä, innokasta ja toimeliasta markkinoinnin kesätyöntekijää. Tehtävässä hyvin suoriutumista tukevat aloitteellisuus, positiivinen asennoituminen uusiin asioihin, halukkuus oppia tekemällä ja erinomaiset sosiaaliset taidot. Aiempi kokemus verkkosivujen päivittämisestä, kuvankäsittelystä, markkinoinnista ja sisällöntuotannosta digitaalisiin kanaviin on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

Tehtävät sopivat hyvin muun muassa liiketalouden tai markkinoinnin yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijalle.

Metsä Tissuen tehtävän osalta toivomme, että voit aloittaa kesätyön toukokuussa. Metsä Boardilla aloitusta toivotaan huhtikuussa (tarvittaessa alkuun osa-aikaisesti, toukokuusta eteenpäin täysiaikaisesti).

Miksi Metsä Group?

Meillä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta mukavassa porukassa.

Tarjoamme  loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja luoda urapolku alasi huippuosaajaksi. Kesän 2023 kesätyöntekijöistämme 92 prosenttia suosittelisi meitä ystävälleen.

Kurkkaa videolta, mitä aiemmat kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Tsekkaa myös viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksia Instagramista @metsagroup: tarinat löydät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsä Groupiin!

Lisätietoa kesätyöhausta ja tehtäväalueista saat Kesätyöt-verkkosivultamme. Jokaisen tehtäväalueen yhteydessä lukee, missä liiketoiminnoissa ja paikkakunnalla kyseinen tehtävä on avoinna. Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä yksikköihimme, yhteystiedot löydät verkkosivultamme.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 29.2.2024, ja liitä mukaan ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa.

Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.

Onnea hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti