Skip to main content

Kesätyöt metsäpalveluissa - Kajaanin ja Oulun hankintapiirit

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Forest
 
www.metsaforest.com

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa Metsä Groupin emoyrityksen, Metsäliitto Osuuskunnan jäsenille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu lähes 100 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Tarjoamme omistajajäsenillemme kaikki tarvittavat metsänhoidon palvelut kestävän metsätalouden harjoittamiseen ja metsäomaisuuden arvon kasvattamiseen.

Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun Itämeren alueen kestävästi hoidetuista metsistä, valtaosan omistajajäseniltämme Suomesta. Toimitamme myös merkittävän määrän energiapuuta, kuorta ja purua jatkojalostukseen.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 2,0 miljardia euroa, ja työllistämme noin 850 henkilöä.

KESÄTYÖT METSÄPALVELUISSA - KAJAANIN JA OULUN HANKINTAPIIRIT

 

Haemme kesäksi 2023 noin 50:tä kesätyöntekijää Metsä Groupin puunhankintaan ja metsäpalveluihin hankintapiireillemme eri puolille Suomea. Kesätyöjaksot painottuvat kevääseen ja kesään eli vilkkaimpaan metsänviljelykauteen.

 

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin Kajaanin ja Oulun hankintapiireille.

Katso kartalta Metsä Groupin puunhankintapiirit ja niihin kuuluvat paikkakunnat.

 

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Kajaanin ja Oulun hankintapiirien kesätöihin metsänhoidossa ja korjuussa kuuluvat muun muassa taimilogistiikka, maastotarkastukset, erilaiset maasto- ja toimistotyöt, metsänhoidon tehtävät, korjuujäljen tarkastus ja puunostoon liittyvät tukitoimet.

Työpäivät puunhankinnassa ja metsäpalveluissa ovat vaihtelevia. Voimme luvata, että työssä oppii uutta joka päivä! Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset suunnittelemaan työpäiviesi sisältöä ja tehtäviä itsenäisesti.

Muut puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesätyöt näillä hankintapiireillä liittyvät puukauppaan ja logistiikkaan. Nämä tehtävät ovat haettavissa erillisillä hakulomakkeilla. Puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesätöistä löydät tarkemmin tietoa verkkosivultamme.

Lue myös juttu kesätyöntekijämme kokemuksista metsänhoidon ja puunkorjuun parissa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtäviin haemme ensisijaisesti metsäalan opiskelijoita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, reipasta otetta työtekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

 

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa. He pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

 

Hae kesäksi Metsään!

Kesätyöhausta ja tehtäväalueista kerromme vielä tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnossa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2023 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen.

Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme - tarjoamme kiinnostavia kesätöitä esimerkiksi mitta-asemilla, logistiikassa, puukaupassa ja tehdastuotannossa.

Onnea hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti