Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistömanageri - Jyväskylä

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, eli JYY, on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Soihtu on JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu ylläpitää ja hallinnoi JYYn kiinteistöomaisuutta sekä tuottaa ravintola- ja tapahtumapalveluita. Soihtu-Palvelut Oy on JYYn kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tuottaa Soihdulle rakennuttamisen ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut Soihdun noin 1600 asunnon ja 10.000m2 liiketilojen kiinteistökokonaisuuteen.

Etsimme asiakkaallemme Soihtu-Palvelut Oy:lle kiinteistömanageria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydettyä. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan.


Tehtävän kuvaus 

Kiinteistömanagerina vastaat Soihdun kiinteistöjen ylläpitotoiminnoista. Ohjaat palveluntuottajien toimintaa Soihdun yhteyshenkilönä ja toimit esihenkilönä omille siivoajille ja kiinteistöhuoltajille. Arjen johtamisen ja koordinoinnin lisäksi odotamme työpanostasi kiinteistöjen asiakaslähtöisten ylläpitotoimintojen, prosessien ja käytäntöjen kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa. Vastaat tehtäväkenttäsi puitteissa sujuvasta asiakaspalvelusta, palvelupyyntöjen hoitamisesta, ylläpidon pts-suunnittelusta sekä kiinteistöjen arvon säilymisestä. Huolehdit kiinteistöjen ylläpitotoiminnan laadunvalvonnasta kohteissa, reagoit puutteisiin ja ratkot vastaantulevia ongelmia yhdessä Soihdun muun tiiviin organisaation kanssa. Soihdun kohteet sijaitsevat Jyväskylän alueella, ja työskentelet Vehkakujan toimistollamme. Osittainen etätyöskentely on mahdollista.


Odotamme sinulta

Tähän tehtävään voi hakea monenlaisista työkokemus- ja koulutustaustoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta esihenkilötyöstä sekä kiinteistöjen parissa työskentelemisestä. Sinulta löytyy vahvaa kehittämishalukkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutus-, johtamis- ja palautetaitoja. Tehtävässä edellytetään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista.


Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään monipuolisissa ja vastuullisissa työtehtävissä vakavaraisessa ja kehittymishaluisessa yrityksessä. Tarjoamme sinulle tiimin tuen työllesi, lisäkoulutuksia osaamisesi ylläpitämiseen sekä mahdollisuuden kehittää Soihdun toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Saat käyttöösi laajan työterveyden ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä puhelinedun, kuntosalit ja virikesetelit. 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala puh. 050 3427 760 / [email protected].  Soihdun kiinteistöjohtaja Kimmo Moilanen vastaa kysymyksiin ke 8.12 klo 13-15 ja ma 13.12 klo 9-11 numerosta 040 5455198.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistömanageri - Jyväskylä

Eilakaisla
Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti