Skip to main content

Kiinteistönhoitaja

Etsimme asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Työnkuvaasi kuuluvat kattavasti kaikki kiinteistönhoitajan perustehtävät omalla huoltoalueella.

Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työnkuvasta. Lisäksi arvostamme valmiutta käyttää toiminnanohjausjärjestelmää osana työskentelyäsi. Aikaisempi kokemus erilaisten kiinteistönhoitokoneiden ajamisesta lasketaan eduksi. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Saat tehtävään perehdytyksen ja sinulla on nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet käytössä. 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat ja tämä tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätiedot Jukka Lehtovaraa Visio hr 0504733557

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti