Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistönhuollon palveluesimies/palvelupäällikkö

Etsimme nyt Pirkanmaan alueelle kiinteistöhuollon 

PALVELUESIMIESTÄ/PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ     

Coorin kiintiestöpalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.     

Mitä Coor tarjoaa sinulle?   
Tässä tehtävässä vastaat kiinteistönhoidon palvelutoimituksen toteutumisesta asiakassopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden edustajien, sekä muiden sidosryhmien kuten Coorin palveluorganisaation ja palvelutoimitukseen osallistuvien alihankkijoiden kanssa.  

Toimit kiinteistönhuollon työntekijöiden suorana esimiehenä ja kannustat heitä onnistumaan ja kehittymään omassa työssään. Perehdytämme sinut kattavasti Coorin toimintatapoihin ja asiakassopimuksiin. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä.   

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen nykyaikaisine työn joustoineen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu, mahdollisuus liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laaja työterveyshuolto, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?    

  • Sinulla on kokemusta kiinteistötekniikasta, kiinteistönhoidosta käytännössä, sekä esimieskokemusta alalta  
  • Talotekniikka- alan peruskoulutus 
  • Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja tartut toimeen    
  • Hyvä suomen kielen taito sekä hyvä Office- paketin hallinta  
  • B-ajokortti  
  • Työturvallisuuskortti 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus sekä henkilöluottotietojen tarkastus. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua. 

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?    

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 24.2. mennessä.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Ervanko p.040 3013205 arkisin klo 08.00 - 16.00.

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.     

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.    

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistönhuollon palveluesimies/palvelupäällikkö

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti