Skip to main content

Kiinteistönhuollon palveluohjaaja Hämeenlinnaan

Etsimme nyt Hämeenlinnaan 

KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUOHJAAJAA (TYÖNJOHTAJA) 

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) hyvähenkisessä tiimissä. Työpäivät ovat pääsääntöisesti kello 7-15. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu, mahdollisuus liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laaja työterveyshuolto, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Työnjohtajana toimit palvelupäällikön oikeana kätenä varmistamassa kiinteistöhoidon päivittäisen sujuvuuden ja laadun. Osa työstäsi on huoltotehtäviä, jonka lisäksi työtehtäviisi kuuluvat: 

  • perehdytys 
  • huoltokirjan jatkuva seuranta 
  • asiakaspalavereihin osallistuminen 
  • huoltotehtävien suunnittelu 
  • RAU:n seuranta ja ylläpito 
  • tiimihengen ylläpitäminen 

Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. 

Mitä odotamme sinulta ? 

Tiedät mitä teet, sillä sinulla on jo kokemusta kiinteistöhoidontehtävistä. Katsomme eduksesi kokemuksen esimiestehtävistä ja alan koulutuksen (esimerkiksi teknisen kiinteistöhoitajan tutkinto). Perustason IT-taidot (mm. Office365), RAU tuntemus sekä Granlund huoltokirjan osaaminen auttavat sinua suoriutumaan työtehtävistäsi. Takataskustasi löytyy B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti. Jälkimmäisen voi suorittaa työsuhteen alkaessa. 

Työnjohtajana olet helposti lähestyttävä ja osaat motivoida ja kannustaa tiimiäsi tekemään parhaansa. Olet hyvä organisoimaan tehtävät sujuvaksi kokonaisuudeksi. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys sekä huumausainetestaus, ja hänen on esitettävä ennen työsuhteen alkua oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) edellyttää.  

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävään 13.4. mennessä hakulomakkeella. Lisätietoa tehtävästä antaa Pentti Vainionpää p. 050-4072599 arkisin klo 07:00-15:00. 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistönhuollon palveluohjaaja Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti