Skip to main content

Kiinteistöpäällikkö K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 07.06.2023
Hakuaika päättyy: 21.06.2023

Haluatko olla mukana maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä, ohjaamassa ja kehittämässä Keskon hallinnoimien kauppapaikkojen ylläpitotoimintaa?

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöpäällikköä Keskon Kiinteistöpalveluiden ylläpitotiimiin vastaamaan Itä-Suomen kauppapaikkojen ylläpidon sekä kiinteistömanageritoiminnan ohjauksesta.

Toimipiste sijaitsee Keskon Kuopion aluetoimistossa.

Kiinteistöpäällikkönä vastuualueeseesi sisältyy ulkoisten kiinteistömanagereiden toiminnan operatiivisesta Keskon ylläpitostrategian mukaisesta ohjauksesta Keskon hallinnoimissa kauppapaikoissa. Meillä pääset mukaan kiinteistön elinkaaren vaiheisiin sekä omalla toiminnallasi vaikuttamaan kiinteistöjen hiilijalanjälkeen ja kiinteistöjen käyttäjien tyytyväisyyteen.

Tehtävässäsi vastaat omalla vastuualueellasi:

  • elinkaaritaloudellisesta kiinteistönpidosta
  • energiatehokkuuden ohjauksesta
  • kustannustehokkaan sekä suunnitelmallisen ylläpitotoiminnan ohjauksesta järjestelmiä hyödyntäen
  • budjetoinnista ja kiinteistön taloudellisten tunnuslukujen seurannasta
  • tarpeenmukaisen ja suunnitelmallisen kunnossapitosuunnittelun
  • ylläpitotoiminnan johtamista varten muodostettujen ohjausryhmien järjestämisestä.

Näiden lisäksi osallistut mm.:

  • ylläpitotoiminnan kehittämiseen
  • ulkoisten sekä sisäisten sidosryhmien yhteistyöhön, mm. turvallisuus.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja vaihtelevan asiantuntijatehtävän moniammatillisessa organisaatiossa, jossa pääset mukaan itsekin kehittämään uuden toimenkuvan sisältöä
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kiinteistönpidon prosesseja pitkäjänteisesti isossa kiinteistökannassa
  • elinkaari-inspiroituneen toimintaympäristön
  • digitaalisesti asennoituneen ja ammattimaisen työyhteisön laajan taustatuen
  • K-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • nykyaikaisen työympäristön (käytössä hybridityömalli, toimipisteenä Kuopion aluetoimisto)
  • tiimin, jossa et jää yksin - jatkuva toimintoihin perehtyminen ja vaativassa roolissa tarvittava tiimin tuki ovat toimintamme perusta
  • poikkeuksellisen laajan näkymän K-ryhmän toimintaan - toiminta-alueemme on koko konserni ja kaikki toimialat

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla soveltuva koulutus kiinteistöalalta ja relevanttia työkokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, ja toimit aloitteellisesti ja itsenäisesti.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Haluamme sinut joukkoomme kiinteistöjen ylläpidon kokenut ammattilainen!

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään!

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitoyksikön päällikkö Maria Niemi (puh. 050 572 3994), joka on parhaiten tavoitettavissa ti 13.6. klo 9-10 sekä pe 16.6. klo 13-15.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja viimeistään ke 21.6.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta jatkamme haastatteluita lomakauden jälkeen elokuussa 2023. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti