Skip to main content

Kiinteistösiivooja Järvenpäähän

Haemme siivousalan osaajaa!

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa heidän kasvavaan joukkoonsa kiinteistösiivoojaa Järvenpäähän.

Työn arvioitu kesto on kuusi kuukautta, jonka jälkeen ansioituneella työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme palvelukseen. Työkohteita on useampia, joten tarvitset ajokortin tehtävän suorittamiseksi. Työtä tehdään arkisin 7-15 välisenä aikana. 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä sinulta löytyä:

- Kokemusta alan työstä
- Omatoimisuutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan
- Ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito, työkielenä on suomi

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

- Pitkäaikaisen tai vakinaistuvan työn 
- Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan 
- Ammattitaitoisen palkan lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä saat:

uusimaa(at)visiohr.fi 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti