Skip to main content

Kilpailukykyistä sähkömyyntiä toimistolta tai etänä, Turku

Sähköhinnat laskevat ja sähkömyynti starttaa taas! Tunnetko sinäkin ihmisiä, joita nykyinen sähkösopimus harmittaa ja tekisi mieli vaihtaa parempaan? Hyvä - heitä löytyy paljon ja nyt on oiva mahdollisuus päästä tekemään kauppaa erittäin kilpailukykyisen Oomi Energian tuotteilla.

 


 

Oomi Energia saapui Suomen markkinoille keväällä 2020 ja Rainmaker on toiminut Oomin kumppanina alusta alkaen. Oomi on energia-alan yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen sähköä aina hyvään hintaan ja erityisen hyvällä palvelulla.

 Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähköalan brändeistä ja Rainmakerilla Oomin myyjänä saat arvokasta kokemusta myynnin perusteista ja pääset oppimaan myynnin ammattilaiseksi. Myyntipuheluiden aihe ja sisältö on takuulla ajankohtainen ja kiinnostava ja siksi myös myyjälle mielekäs.

Rainmakerilta saat kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistuaksesi työssäsi – et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä menestyäksesi. Työpäivän pituus on meillä sovittavissa. Suurin osa myyjistämme tekee 6 tunnin työpäiviä, mutta tarjoamme myös töitä täysiaikaisesti 37,5 h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva eli vakituinen.

Jos taas koet olevasi enemmän yrittäjähenkinen, meillä sekin on mahdollista! Vaihtoehtoisesti voit toimia kevytyrittäjänä, jolloin pääset itse laskuttamaan tehdystä työstä,-vain taivas on rajana!

Sitten yksi tärkeimmistä eli palkka - myyjämme ansaitsevat keskimäärin 17 €/h mikä tarkoittaa täysiaikaisena yli 2700 €/kk. Takuupalkkamme on 10,5 €/h eli kokoaikaisena ansaitset vähintään 1680 €/kk. Kuitenkin osalle myyjistämme ansaintataso nousee yli 30 €/h. Tässä tehtävässä ei ole palkkakattoa joten ansiotasosi on aidosti omissa käsissäsi!! 

Tarjoamme uusille työntekijöille mahdollisuuden takuukannusteeseen 250 € kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta (min. 120 h työtuntia kk)!

Toimitilamme sijaitsee hyvällä paikalla Sataman läheisyydessä  ja seuraava aloitusryhmämme starttaa 9.10.2023


Päätehtäväsi on uusien asiakkaiden hankkiminen ja nykyasiakkaiden sopimusten päivityksistä huolehtiminen. 

Tukenasi toimii motivoitunut ja tuloksellinen myyntitiimi, jossa työkavereita tsempataan ja autetaan päivittäin työssä eteenpäin. Tässä työssä omalla asenteella on suurempi merkitys, kuin aikaisemmalla kokemuksella. 

Järjestämme viikoittain erilaisia myyntikisoja, joissa myyjiä palkitaan omien suoritustensa mukaan. Työpäivät kuluvat nopeasti, kun toimistossa on loistava porukka ympärillä ja kunnon tekemisen meininki!

Rainmaker - mahdollisuuksia menestyä

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 55 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1500.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

✅ Laadukas työterveys

✅ Rainmaker tarjoaa mahdollisuuden polkupyöräetuun. 

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Minä olen Tanja M. Rainmakerilta, voit soittaa minulle tai laittaa viestiä WhatsAppilla numeroon 0407147993. Hakemuksen voit lähettää alta kohdasta "Hae työpaikkaa".

Kuulisin mielelläni sinusta lisää! Ota siis rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää tehtävästä. 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta:
Turku
Aloitus:
Työt alkaa 9.10.2023
Työaika:
30-37,5 h/viikko, arkisin klo 9-16 välillä
Palkka:
työsuhteessa 10,5 €/h tuntipalkka, jonka lisäksi maksetaan omaan suoriutumiseen perustuva provisio. Palkka yrittäjänä: laskutuksen mukaan

Tarjoamme uusille työntekijöille mahdollisuuden takuukannusteeseen 250 € kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta (min. 120 h työtuntia kk) !

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kilpailukykyistä sähkömyyntiä toimistolta tai etänä, Turku

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti