Skip to main content

Kirjanpitäjä

Etsimme nyt asiakkaallemme JCDecaux Finland Oy:lle taloustiimiin Kirjanpitäjää määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 1.4.2023-30.9.2024.

Mitä työtehtäviisi kuuluu

Yhdessä muun taloustiimin kanssa varmistat yrityksen oikeellisen kirjanpidon ja raportoinnin yhtiön johdolle ja omistajille. Työn tarkoituksen kannalta keskeiset tehtävät/tehtäväkokonaisuudet koostuvat kolmesta kokonaisuudesta: kirjanpidosta, konserniraportoinnista ja projektityöskentelystä. Taloustiimin lisäksi toimit yhteistyössä myös muiden sidosryhmien kanssa.

Mitä toivomme sinulta

  • 1–2 vuoden aiempaa kokemusta kirjanpitotehtävistä
  • Soveltuvaa taloushallinnon/kirjanpitäjän tutkintoa
  • Ratkaisukeskeistä ajattelukykyä
  • Kokemusta ERP-järjestelmistä, SAP-kokemus katsotaan eduksi
  • Hyvää yleisymmärrystä erilaisten järjestelmien käytöstä, koska tehtävä on hyvin järjestelmäpainoitteista
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, koska tehtävä on osa liiketoimintamme kokonaisuutta ja se tehdään yhdessä muun organisaation kanssa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, JCDecaux Finland Oy on osa kansainvälistä organisaatiota

Työskentely JCDecaux Finland Oy:lla

Olemme perhemäinen työyhteisö, jonka yhteinen tehtävä on kaupunkien elävöittäminen. Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa alaamme ja omaa tekemistämme. Uudistaminen vaatii meiltä muutosrohkeutta niin organisaationa kuin yksilöinäkin. Tekemistämme ohjaavat vahvat arvomme: intohimo, läheisyys ja vastuullisuus.

JCDecaux tarjoaa mm.:

Kiinnostavan ja monipuolisen kirjanpitäjän tehtävän ulkomainonnan johtavassa yrityksessä. Pääset antamaan osaamisesi yhteisen liiketoimintamme tueksi ja kehittämään samalla itseäsi. Saat työsi tueksi läheisesti toimivan työyhteisön, joka puhaltaa yhteen hiileen ja tekee työnsä intohimolla sekä vastuullisesti. Meillä on myös monipuoliset työsuhde-edut kuten esim. lounas-, virike- ja työmatkaetu, työntekijöiden sairaskuluvakuutus ja hierontaetu. Työskentelemme hybridisti siten, että 60 % työajasta työskentelemme Herttoniemen toimipisteessämme.

Tehtävästä maksettava palkka on n. 3200–3500 €/kk, riippuen osaamisestasi ja taustastasi.

Lisätietoja

Huom! Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 30.9.2024 asti. Aloitus joustavasti mahdollisimman pian. Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laitathan hakemuksesi ja CV:si tulemaan pikaisesti Poolian sivujen kautta klikkaamalla Hae työpaikkaa- painiketta. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultti Sakari (020 7290 846, [email protected])

JCDecaux Finland Oy

JCDecaux on maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan. Elävöitämme kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua ja keskusteluyhteyden brändien kanssa. Markkinajohtajan rohkeudella tartumme uusiin haasteisiin hyödyntäen innovatiivista, kestävää designia ja uutta teknologiaa. Luomme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä ulkomainonnan ratkaisuja ja palveluita.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti