Skip to main content

Primary tabs

Kirjanpitäjä

Haemme nyt asiakkaallemme Tilitoimisto Ahjoniemelle osaavaa kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tilitoimisto Ahjoniemi on pieni asiakkaista hyvin huolehtiva perheyritys, jossa on rento meininki ja hyvä yhteishenki. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen kirjanpito sekä palkkojen laskeminen. Olet vastuussa omista asiakkaistasi, mutta et kuitenkaan jää työssäsi yksin, vaan caseja pohditaan myös yhdessä työporukan kanssa. Asiakaskunta koostuu suomalaisista pk-yrityksistä ja työaikaasi mahtuu myös heidän neuvomistaan sekä konsultointia taloushallintoon liittyvissä asioissa. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mukavan tiimin tuen viihtyisissä tiloissa Vantaan Tikkurilassa. Yhteiset lounas- ja kahvihetket tauottavat työpäivän ja sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn kerran viikossa. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (merkonomi/tradenomi) sekä useamman vuoden kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, raportoinneista sekä verotukseen liittyvistä asioista. Aikaisempi tilitoimistokokemus luetaan eduksi. Olet näppärä excelin käyttäjä ja sinulla on myös kokemusta sähköisistä kirjanpidon ohjelmista (mm. Procountor osaaminen on etu). 

Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Olet ystävällinen ja yhteistyökyinen tiimin jäsen.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, niin kysymyksiisi vastaa Poolian konsultit Tarja Laakso ([email protected] / 020 7290 837) ja Sakari Tuomainen ([email protected] / 020 7290 846). Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti, kun tehtävä on täytetty.

Tilitoimisto Ahjoniemi

Tilitoimisto Ahjoniemi Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto Vantaalla, Tikkurilassa. Toisen polven omistajayrittäjänä toimii Tia Ahjoniemi. Yrityksessä työskentelee 4 henkilöä.

Tilitoimistomme palvelee kotimaisia pk-yrityksiä kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Pyrimme räätälöimään palvelumme jokaiselle yritykselle sopivaksi. Jokainen asiakkaamme saa oman vastuukirjanpitäjän, jolloin asiakkaan ja kirjanpitäjän välinen asiointi helpottuu. Henkilöstön jatkuvan kouluttautumisen sekä kokemuksen tuoman ammattitaidon avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja monipuolisesti. Lue lisää täältä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Vantaa
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti