Skip to main content

Kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan

Vuosikymmenien kokemuksella kirjanpito- ja taloushallinnon palveluja tarjoava tilitoimisto hakee kauttamme Netvisor-taitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. 

Työ on perustilitoimistotyötä, jossa osallistutaan kirjanpitoon, ostolaskujen tiliöintiin sekä myyntireskontran hoitoon. Edellytyksenä tähän tehtävään työllistymiselle on Netvisor-ohjelman osaaminen. Tilinpäätöstaito katsotaan vahvaksi eduksi tehtävää täytettäessä.

Odotamme sinulta:

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä osakeyhtiökirjanpidosta. Hyvän taustan tehtävään tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä, jonka myötä juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat tulleet tutuiksi. Viranomaisilmoituksien ja verolakien tunteminen katsotaan eduksi.

Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain melko nopearytmistä, joten toivomme että pystyt toimimaan tehokkaasti ja täsmällisesti kokonaisuuksista huolehtien. Tärkeintä on halu omaksua uutta ja motivoitunut asenne työntekoon.

Mitä tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä osana arvostettua tilitoimistoa, jossa prosessit ovat tarkasti hioutuneet ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti ammattitaitoisen tiimin tukemana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän työhakemuksesi pikaisesti osoitteessa eezy.fi ja ilmoitat myös palkkatoiveesi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54710 Lemi
54500 Luumäki
59100 Parikkala
56800 Rautjärvi
56100 Ruokolahti
54800 Savitaipale
52830 Suomenniemi
54920 Taipalsaari
Etelä-Savo
Mikkeli
52700 Mäntyharju
52200 Puumala
52300 Ristiina
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti