Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä, MVP, Tornio

Tilitoimisto ja asiakaslähtöisesti palveleva taloushallinnon asiantuntija. Juuri sellainen on vuonna 2006 perustettu Most Valuable Players, tai lyhyesti MVP Oy. Saat meistä tueksesi kokeneen pelaajan, joka huolehtii taloushallinnon sujuvuudesta joko yksittäisen ratkaisun tai laajemman palvelukokonaisuuden muodossa. Lisäksi tarjoamme käytännönläheistä apua taloushallinnon sähköisten ohjelmistojen saralla. Omassa toiminnassamme korostamme aina tarkkuutta, rehellisyyttä ja näkemyksellisyyttä – arvoja, jotka tuovat suoraa hyötyä myös asiakkaillemme. Olemme maanlaajuisesti palveleva yhteiskumppani, jonka tekemiseen voit luottaa.

Etsimme nyt asiakkaallemme, MVP Oy:lle, Tornioon Kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen työote.

Tehtävässä vastaat omien asiakkaidesi kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja tilinpäätöksistä. Työhösi kuuluu keskeisesti myös asiakkaiden neuvonta taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Asiakkainasi on yhdistyksiä, järjestöjä ja pienyrityksiä, joiden myyntilaskutusta voi myös sisältyä työhösi. Tehtävässä selviät palkanlaskennan perusosaamisella.

 Edellytämme sinulta:
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Alan koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Tarkkuutta ja tavoitteellisuutta työtehtävissäsi

Eduksi katsotaan taloushallinnon järjestelmäosaaminen (Lemonsoft, Fuusor, Netvisor).

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työyhteisön
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti