Skip to main content

Kirjanpitäjä/palkanlaskija/reskontranhoitaja

Imex Wood on vuonna 2000 toimintansa aloittanut perheyritys Nastolassa. Toimintamme pohjaa vaneritehtaiden sivutuotteena syntyvän sydänkuusen mekaaniseen jatkojalostamiseen. Tarjoamme tuotteita kotimaahan sekä vientimarkkinoille esimerkiksi puu- ja pakkausteollisuudelle. Tuotteemme ovat pienidimensioiset asiakaskohtaisesti valmistetut sahatavarat erinäisiin käyttötarkoituksiin. Lue lisää osoitteesta www.imexwood.fi 

Haemme asiakkaallemme Imex Wood Oy:lle suorarekrytointina ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ/PALKANLASKIJAA/RESKONTRANHOITAJAA.

Työtehtäviisi kuuluvat kirjanpidon työtehtävät, pitäen sisällään myös tilinpäätökset. Palkanlaskennan tehtävät sekä yhteistyö myyntisihteerin ja tuotannon esimiehen kanssa kuuluvat työtehtäviisi. Lisäksi myyntireskontran kokonaisvaltainen hoitaminen pitäen sisällään laskutuksen, myyntireskontran ylläpidon, ostolaskujen kirjaukset ja tarkistukset sekä ostoreskontran ylläpidon. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai taloushallinnon koulutusta esim. kirjanpitäjän tutkinto ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kokemus Visma Nova järjestelmän käytöstä katsotaan eduksesi.

Olet toimeliaan ja positiivisen asenteen omaava, motivoitunut ja joustava henkilö. Olet yhteistyökykyinen ja tarkka työssäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viihdyt hyvin pienessä organisaatiossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtävän. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja tehtävään sinut perehdyttää kyseistä työtehtävää parikymmentä vuotta hoitanut henkilö.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin lokakuun alussa. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Niina Mustasalo niina.mustasalo@go-on.fi puh. 044-0294444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä/palkanlaskija/reskontranhoitaja

Lahti
15560 Nastola
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti