Skip to main content

Kirjanpitäjä / taloushallinnon asiantuntija

KIRJANPITÄJÄ / TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Laitilaan tai Raumalle

Suomen Tiliyhtiöt Oy:n tytäryhtiö Auttajat Oy on raumalainen tilitoimisto, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaitoisesti yli 30 vuoden ajan. He tarjoavat yrityksille kattavan valikoiman taloushallinnon palveluja. Muut toimipaikat sijaitsevat Liedossa ja Salossa. Asiakasyrityksiä heillä on laajasti eri kokoisia ja eri toimialoilta.

Mitä etsimme:

Etsimme motivoitunutta ja positiivisella asenteella varustettua kirjanpitäjää, joka on valmis liittymään asiakkaamme ammattitaitoiseen tiimiin. Voit olla jo taloushallinnon konkari tai vasta alasi alkutaipaleella oleva osaaja.

Työssäsi korostuu vuorovaikutus ja asiakaslähtöinen lähestymistapa, joiden avulla pystyt tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kuukausikirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Työtehtävien laajuus vaihtelee asiakasyritystesi mukaan. Asiakaspalvelu ja neuvonta ovat olennainen osa työtäsi.

Työpisteesi sijainti ja työtehtävien laajuus määräytyy osaamisesi sekä työkokemuksesi mukaan.

Mitä toivomme hakijalta:

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus (merkonomi, tradenomi tai vastaava koulutus) ja muutaman vuoden työkokemus kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätösten laatimisesta.

Toivomme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää numerotarkkuutta, oma-aloitteista työotetta sekä intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, niin avain työssä viihtymiseen ja suoriutumiseen on yhteistyö kollegoiden kanssa, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat tarpeen.   

Työssäsi tulet käyttämään NetBaronin, Heeroksen, Fennoan, Procountorin ja Netvisorin ohjelmistoja, joten osaaminen näiden käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille

- kilpailukykyisen palkan (3300-4000 € kokemuksen ja osaamisen mukaan) sekä joustavan työajan, keskimäärin 37,5 h / viikko

- viihtyisän työympäristön sekä iloiset ja huumorintajuiset työkaverit

- nykyaikaiset työvälineet ja työsi tueksi Tiliyhtiöiden 18 hengen ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin

- koulutusmahdollisuudet (esim. KLT-tutkinto) sekä mahdollisuuden oman työnkuvan kehittämiseen

Työssä noudatetaan Taloushallintoalan työehtosopimusta.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Palkkasi muodostuu aikaisemman kokemuksesi ja osaamisen mukaan, lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Päivi Utrila
HR-konsultti
050 453 5245
[email protected]

TAI

Veera Isoheiko
Asiakkuuspäällikkö 
050 4670 850
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä / taloushallinnon asiantuntija

Eezy Henkilöstöpalvelut
Rauma
23800 Laitila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti