Skip to main content

Kirjanpitoharjoittelija kesäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki

Hakuaika alkaa: 11.01.2023
Hakuaika päättyy: 28.02.2023

Innostutko taloushallinnosta kaupan alalla ja uusista haasteista? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi taloushallinnon tehtävissä? Tule kesätöihin Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:öön, joka on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto. Hoidamme noin 1.100 K-kauppiaan kirjanpitoa, verotusta ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy etsii energiseen joukkoonsa kesäksi kirjanpitoharjoittelijaa Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat erityisesti Etelä-Suomen alueen K-kauppiaiden kirjanpidon avustavista tehtävistä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- kirjanpito- ja arvonlisäverolakien tuntemusta
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
- hyvää suomen kielen taitoa

Kaupan ala ja taloushallinto ovat jatkuvassa murroksessa ja tarjoavat siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon alalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- perehdyttämisen taloushallinnon tehtäviin
- osaavan yhteistyötiimin tuen
- nykyaikaiset tilat ja työvälineet

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 2.5.-31.8.2022 Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Ratilainen, puh. 050 502 0521.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Rekrytointipäätöksiä tehdään joustavasti jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika päättyy 28.2.2023.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitoharjoittelija kesäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki

Helsinki
Kesätyö

Julkaistu 01.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti