Skip to main content

Kirjastopedagogi, ohjaus- ja neuvontaprosessi

Espoon kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastopedagogin vakituinen tehtävä 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan asiakaspalvelusta ja asiakaspalvelun kehittämisestä innostunutta ja kiinnostunutta työntekijää. Kirjastossa työskentelevä ottaa vastuuta koko kirjaston toiminnasta. Tämä tarkoittaa kaikkea hyllytyksestä ja järjestyksen ylläpidosta tiedonhaun opastukseen ja digituen antamiseen. Henkilökunta työskentelee joustavasti koko kirjastotilassa, niin lasten-, nuorten- kuin aikuistenkin osastoilla sekä kirjaston pajassa että yhteisökeittiössäkin. Ohjaus- ja neuvontaprosessin työntekijänä vastuullasi on erityisesti kirjaston asiakaspalvelu ja monipuolinen asiakkaiden kohtaaminen. Asiakaspalvelun lisäksi kirjastopedagogin tehtävä sisältää digitukeen, kirjaston pajatoimintaan sekä sisältöihin liittyvää kehittämistyötä ja -vastuuta sekä kirjaston yhteistyötahojen kanssa tehtävää verkostotyötä. Hyvä tekninen osaaminen on tehtävässä tärkeää.

Osallistava, innostava ja tasavertainen asiakkaiden kohtaaminen on edellytys kirjastossa työskentelylle. Työntekijän aktiivinen läsnäolo tarkoittaa hyvää palveluasennetta, arkista ja sinnikästä perustekemistä sekä "lapioon tarttumista".

Kirjaston yhteiskunnalliset tehtävät ovat osallisuuden ja aktiivisen kansalaisuuden mahdollistaminen, kaikkien lukutaitojen edistäminen ja kestävän kehityksen toteuttaminen.

Espoon kaupunginkirjastossa tehtäväkierto on jokaisen oikeus ja velvollisuus. Työnkuvasi samoin kuin työpisteesikin tulee siis muuttumaan vuosien varrella. Saat opetella uusia taitoja ja tehtäviä, ja kirjasto saa osaamisesi monipuolisesti käyttöön. Aloituspaikka Lippulaivan kirjasto Espoonlahdella.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupunginkirjasto, Lippulaivan kirjasto (Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo)
Työaika: 36 t 15 min / viikossa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään asiakaspalvelukokemusta ja -taitoja, vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeisyyttä sekä teknistä osaamista.

Arvostamme kykyä toimia ryhmien kanssa ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä, mediakasvatusosaamista tai kiinnostusta siihen sekä sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Myös muu kaupunginkirjastoa hyödyttävä erikoisosaaminen otetaan huomioon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-95-23/fi_FI
Lisätietoja antaa:
Heikki Koskinen, [email protected], 043-8257458
Työpaikan osoite: Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2921,91 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-95-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c67da699-00d7-4ec0-807c-a502e8e988be

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti