Skip to main content

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt kirvesmiestä asiakkaallemme Etelä-Karjalaan.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Tässä työssä olet mukana erilaisissa saneerauskohteissa tekemässä vahinkosaneerauksia. Kirvesmiehenä työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen.

 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

 • Purkutyöt
 • Runko- ja vesikattotyöt
 • Väliseinien rakentaminen
 • Alakattojen rakentaminen
 • Kehikkojen ja kaiteiden rakentaminen
 • Sisustuskirvesmiehen työt: lattioiden ja kalusteiden asentaminen sekä listoitustyöt

 

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Teet hommia osana reipashenkistä tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennusaputyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 • Vähintään kahden vuoden työkokemus kirvesmiehen töistä
 • Osaamista saneerausrakentamisen eri vaiheista
 • Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia
 • Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • EA

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. 
 • Työkalut ja muut työssä tarvittavat
 • Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

 1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
 3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
 4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Mikko Kelavaara kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 427 2329 tai sähköpostilla osoitteesta mikko.kelavaara@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy: 14.02.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirvesmies

Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54800 Savitaipale
54920 Taipalsaari
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti