Skip to main content

Oletko ammattitaitoinen ja osaava KIRVESMIES? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Etsimme nyt ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ yhteistyökumppanillemme Pirkanmaan alueelle! Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Hae jo tänään!

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia, ja työn kesto on myös muuttuva. Kohteena ovat pääsääntöisesti saneerauskohteet. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yhteistyökumppanimme omille kirjoille!

Sinä olet alalle kouluttautunut tai aikaisempaa kokemusta omaava kirvesmies! Työturvallisuuskorttisi on voimassa ja asenne kunnossa. Olet motivoitunut kehittämään itseäsi ja ammattiosaamistasi, sekä osaat toimia myös itsenäisestikin. Sinulla on hyvää silmää korjattaviin kohteisiin ja reipas ote työntekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän jossa pääset kehittämään itseäsi ja ammattiosaamistasi. Kauttamme voit työllistyä alan huipputoimijoille ja kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. 

Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kuunteleemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirvesmies

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti