Skip to main content

Oletko kokenut esihenkilö, jolla mahdollisesti on jo kokemusta siivouspalvelualasta?

Haemme kohde-esihenkilöä Porin alueelle!

Kohde-esihenkilönä vastaat asiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja henkilöstöjohtamisesta. Vastaat yksikkösi tuloksesta ja laadusta sekä kohteen ylläpitosiivousten sekä peruspuhdistusten organisoinnista. Toimit lähiesihenkilönä yksikkösi työntekijöille, vastaat heidän perehdytyksistä sekä muista kohteen henkilöstöhallinnollisista tehtävistä. 

Omaat myönteisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot ja niiden myötä vaikutat myönteisesti omaan työyhteisöösi sekä asiakassuhteeseen. Työskentelyssäsi olet oma-aloitteinen, sinulla on luontainen kyky organisoida asioita sekä ratkaista ongelmia. Työ edellyttää tietoteknisiä taitoja, ja koska työskentelyalueesi on laaja myös ajokorttia ja oman auton. 

Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva 37,5 tuntia viikossa. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme myös valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Siivousalan työkokemus ja/tai koulutus sekä aikaisempi esihenkilökokemus katsotaan eduksi.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, sinulla on jo tehtävää haettaessa oltava voimassa oleva työlupa Suomessa työskentelyä varten. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.7.2024.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haku saattaa sulkeutua ilmoitettua aikaisemmin.

N-Clean on siivouspalveluyritys, joka tukee asiakkaidensa jokapäiväistä toimintaa puhtaampien ja raikkaampien toimitilojen muodossa. N-Clean on osa ruotsalaisomisteista MIAB-konsernia. Liikevaihtomme ylitti vuonna 2023 60M€ ja meitä N-Cleanilaisiä työskentelee Suomessa jo yli 2400.

Lähes 40 vuoden siivousalan ammattitaidolla, henkilökohtaisella palvelulla sekä aktiivisella, aidosti välittävällä kumppanuudella takaamme hotellien, laivojen ja monenlaisten toimitilojen siisteyden. Puhtaan työ- ja asuinympäristön kautta tuemme satojen tuhansien ihmisten hyvinvointia, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen eli liiketoimintansa pyörittämiseen. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kohde-esihenkilö

Pori
Satakunta
Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti